• Tirs: 9-20. Ons: 9-17. Tors: 9-20. Fre: 9-17. Lør: Efter aftale

Herreklip

Tidsbestilling

Kontakt

Frisør Lei
Ved Stormklokken 2 A st.
6100 Haderslev
Tlf. 2174 9097

Herreklip

Herreklip skal være herrehår. Her menes at det skal være klædeligt, maskulint og lækkert. Vi tilbyder herreklip til unge samt ældre. Ønsker du en drengeklip til din søn eller en teenklip til din teenager, så tilbyder vi også dette. Har du langt hår men mangler en ny frisure som passer til lige netop dig, så vejleder vi dig gerne indenfor div frisurevalg.  Klassisk herrehår, standard klip, samt rockabilly hår har alle hver sin charme.

Hvilken frisure bliver dit valg? Maskinklip, tilretning, studs eller kantklip, er også et valg indenfor herrehår. Indimellem kan en tilretning eller en kantklipning får din frisure til at holde lidt længere. Beatleshår var engang på mode. Det samme var Elvishår, krøller, slikhår og nakkehår. i dag er tendensen mere klassisk. Vi giver dig gerne råd og vejledning herom.

Det er vigtigt at mændene også føler sig godt tilpas og at også de, har et hår der virker i enhver anledning. Det gælder lige fra bryllupshår til hverdagsshår. En god klipning letter din hverdag og med de rette produkter går din styling som en lej. Hos frisør Lei skal enhver herre, mand, dreng eller knægt føle sig velkommen.

Håret er hovedsagen og din klipning er derfor vigtig.  Vi fjerner samtidig dine hår i ørene, dine nakkehår og klipper dine bryn hvis dette er nødvendigt. Det færdige resultat skal være det bedste resultalt. Ønsker du råd og vejledning til valg af produkter, så spørg din frisør. Vi er dig gerne behjælpelig.  

herreklip_side