• Tirs: 9-20. Ons: 9-17. Tors: 9-20. Fre: 9-17. Lør: Efter aftale

Festhår

Tidsbestilling

Kontakt

Frisør Lei
Ved Stormklokken 2 A st.
6100 Haderslev
Tlf. 2174 9097

Festhår

Til hverdag og fest, så er lækkert opsat hår da bedst. Vi laver hår til enhver lejlighed, festhår er mange ting. Det kan være gallahår,  sat op efter alle kunstens regler eller partyhår som skal holde til en rigtig abefest. Uanset arrangementet så styler vi gerne dit næste festhår. Vi laver opsætninger, klassiske og vilde, boheme eller flet, glat eller krøllet uanset hvad du ønsker, så vil vi gerne være dig behjælpelig. Vi laver konfirmationshår med og uden makeup og ønsker du råd til valg af langhårsfrisure, så bruger vi gerne tiden sammen med dig, så du får lavet det rette valg. Konfirmandernes dag, er en stor dag, derfor har deres hår også en vigtig betydning. Skal du giftes? Kom ind og få råd og vejledning til dit valg af frisure. Brudehår er en af dit livs vigtigste frisurer. Vi hjælper dig gerne.

Ønsker du en letopsætning i et tilfældigt look til en fødselsdag eller lign. Så tøv ikke, kom forbi og få peppet håret op og følg dig godt tilpas hele natten..

festligt hår gør en hver fest langt bedre og sjovere. Følelsen er det halve af det, og føler man så godt tilpas, bliver festen bedre og liver som en Leg;)..

Kom og få en opsætning eller lign. Næste gang du skal ud og slå til Søren 😊

Vi står klar til, at tage imod dig og dit hår.

festhaar