• Tirs: 9-20. Ons: 9-17. Tors: 9-20. Fre: 9-17. Lør: Efter aftale

Dameklip

Tidsbestilling

Kontakt

Frisør lei
Ved Stormklokken 2 A st.
6100 Haderslev
Tlf. 2174 9097

Hos Frisør Lei finder du alle slags klip

Vi tilbyder dameklip, modeklip, klassisk klip inden for tidens trend.  Er du til undercut, sidecut eller blot til en klassisk page, tilbydes dette også.  Mangler du ideer til din nye frisure, til dit smarte Sommerhår, eller til hår der skal passe til en af de andre  årstider, tilbyder vi professionel vejledning. Dette gælder også indenfor styling, samt ideer til en let opsætning, som kan klares på egen hånd. 

Vi tilbyder ligeledes festhår og langhårsopsætninger, brudehår og moderne styling som passer til lige netop dig og dit hår. Er du i tvivl om hvordan du plejer dit hår, tilbyder vi råd og vejledning. Uanset om du har korthår eller langthår, krøller eller glat hår, så fortjener dit hår den rette vejledning samt en god klipning.

Skal du til fest og ønsker en vask samt føntørring der holder til mere end en dans på dansegulvet, er vi dig meget gerne behjælpelig. Skal der være party eller bryllup, så få en uforpligtende snak omkring dit valg af frisure. 

Dit bryllupshår er en af dine vigtigste frisure og en god klipning skal virke hver dag.  Vi er professionelle frisører med den 4 årig uddannelse, og har derfor den rette forståelse og lysten til at klippe dit hår, sætte dit brudehår eller blot klippe dine spidser. Vi vejleder dig inden for langhårsfrisure, korthårs frisure og alt hvad hjertet kan begære.

Ønsker du etager, en pjusket frisure, lige linier eller blot en snak om div nyheder inden for hår og makeup, så kig forbi salonen og nyd en stund for dig selv, alt imens vi giver dig og dit hår den forkælelse I fortjener.

dameklip_side