• Tirs: 9-20. Ons: 9-17. Tors: 9-20. Fre: 9-17. Lør: Efter aftale

Hårfarvning, striber og reflekser

Tidsbestilling

Kontakt

Frisør Lei
Ved Stormklokken 2 A st.
6100 Haderslev
Tlf. 2174 9097

Farvning, striber og reflekser

Er du sort/hvid, rød, orange eller til hele farveskalaen??? Vi tilbyder helfarve, bundfarve, striber, reflekser, balayage, ombre, blond, mørkt, skygger, effekter, afblegning og meget mere. Det rette farvevalg er vigtigt, Det kan give din frisure et fuldendt resultat.  

Ønsker du naturlige striber i dit lange hår eller ønsker du en fed effekt som giver dig et nyt og spændende look? Vi vejleder dig gerne og lytter til dine ønsker. Har du en drøm om at få en blond farve med et tvist af grå, rosa, lilla eller  en anden form for pastelfarve, står vi gerne klar til at betjene dig, samt til at vejlede dig omkring dit farvevalg. Er valget faldet på en lækker mørkebrun farve, men er du i tvivl om tonehøjden, om den skal være varm eller kold, så kontakt os og få en uforpligtende snak omkring dit valg.

Har du korthår og  ønsker du et spil, er lyse striber måske noget for dig. Det stiver håret af, og det kan give dig et lækkert let sommerlook. Gyldne toner, askeblond, beige eller sand, kan blive dine fortrukne nuancer. Få lavet striber i et mix af skønne toner og nyd godt af, at dit hår samtidig bliver blankt og smukt at se på.  Vi tilyder professionel vejledning, så du vælger den rette farve som passer til dig. Det er vigtigt at en farve også bliver valgt ud fra klædelighed og ikke kun ud fra hjertet. Der findes mange forskellige farvetekniker og  har du bestemte ønsker inden for dette, så kontakt os, hvis det er muligt, er vi dig gerne behjælpelig.

harfarvning_side