• Tirs: 9-20. Ons: 9-17. Tors: 9-20. Fre: 9-17. Lør: Efter aftale

Teenklip

Tidsbestilling

Kontakt

Frisør Lei
Ved Stormklokken 2 A st.
6100 Haderslev
Tlf. 2174 9097

Teenklip

Er du en ung fyr eller en ung pige, eller blot en teenager der ønsker noget ungt, fedt, lækker moderigtigt hår. Så kig forbi salonen og få en snak omkring tidens trend. Vil du vide om du skal have langt hår, kort hår eller om du skal kaste dig ud i et helt nyt look, så lad os vejlede dig omkring dit valg. Er det en makeover der skal til, eller er det blot dine spidser der skal klippes, så glæder vi os til at tage imod dig og dit hår.

Teenklip er til dig, som ønsker lækkert  hår. Er du modebevidst og har du lyst til en moderigtig frisure, så står vi klar til at betjene dig.

Er du den klassiske fyr, der ønsker en standard klip, som fungere hver dag, så byder vi dig velkommen i vores rolige omgivelser.

Har du brug for noget nyt, feks en ny korthårsfrisure? drømmer du om sidecut eller skal undercuttet blot rettes til, så er du mere end velkommen til at komme og flade ud og nyde en stund for dig selv.

Er du til farve eller striber? mangler du rådgivning til valg af produkter, så er vi også behjælpelige med dette. Vi vejleder omkring valg af farve og rådgiver dig til det rette valg, så du opnår det bedste resultat.

Fedter dit teenagerhår? og har du prøvet alverdens shampooer? kom ind og få en uforpligtende snak med os omkring hvad vi kan tilbyde dig. Måske du har brug for en shampoo-prøve eller noget andet.

Hos Frisør Lei er alle velkomne, om det er til en uforpligtende snak omkring hår mode eller makeup, eller om det er til den helt store behandling med klip og farve, så skal alle føle sig godt tilpas.Det gælder også de unge fyre og  Det gælder også DIG! Er du teenager og mangler du en teenklip, så står vi klar til at betjene dig… Og vi skruer gerne op for musikken hvis du ønsker det.

teenklip_side