2018 er i gang og det må være på høje tid at gøre brug af denne del af min hjemmeside. Pga. af travlhed har bloggen haltet bagud, men jeg vil fremover bestræbe mig på, at blive bedre til at komme med lidt fif og ideer. Bedre sent end aldrig, som man siger.


Vinteren er over os, og bliver nok ved lidt endnu. Det går lidt ud over håret. Mange klager over at håret bliver elektrisk og står ud over det hele. Frosten/kulden er tør og skyld i dette. Fugtmangel sætter gang i den statiske elektricitet. Her er nogen gode råd til hvordan du får mere kontrol over håret.
1.Det starter allerede i badet. Undlad at vaske håret hver dag, så bevarer du nemlig håret beskyttende lag. Den dag du vasker hår, skal det have masser af fugt. Brug en god shampoo og giv det indimellem en god nærende kur og slut ALTID hver en vask med en god conditioner (balsam) også efter kur! Fordel en lille mængde i længerne og undlad at komme det i hårbunden, da det godt kan få håret til at ”klaske” lidt sammen.

2. Efter badet skal håret presset fri for vand. Gå evt. lidt med håndklædet slået om håret, så det kan suge vand. Derefter krammer/trykker du håret stille og roligt i håndklædet. Undlad at frottér håret voldsomt. Det vil IKKE gavne procesessen.

3. Tilføj evt. ekstra fugt til håret inden føntørring, enten ved brug af olie eller et leave in produkt. Et varmebeskyttende produkt er også at fortrække.

4. Brug din føntørre til at føne håret ”på plads”. Du kan sætte ”næbbet” på din føn for at koncentrerer luftstrømmen yderligere. Brug en god fønbørste og føn håret stille og roligt fra bund til spids, bane for bane. Abejd dig igennem håret. Begynd IKKE at blæse uhæmmet rundt i håret. Det handler om at skabe kontrol og ”hjælpe” håret på plads.

5. Slut af med et produkt der lukker skællaget og tilfører fugt. Slut evt. af med en god lak som holder lidt på lokkerne.
HUSK: Et godt forarbejde giver de bedste resultat i sidste ende!

Anbefalede produkter som kan købes her på salonen: Shampoo og conditioner (vælges ud fra din hårtype)

Kur/maske: Keune CARE vital nutrition mask (lige nu sælges 500 ml for 225 kr)

Leave-in Produkt: nashi Argan instant hydrating styling mask
Pris 59 kr

Olie: Joico K-pak color therapy restorative oil
pris 165kr

Varmebeskyttelse: Glynt Breeze detangler spray
Pris 130kr

Slut product: Joicos olie eller Glynt smoothing cream, eller Glynt Dimond shin spray.
Pris 165 kr, 130 kr og 180 kr.

Ekstra fif til billige penge (og det vi ikke siger) : En helt almindelig fugtighedscreme, som du har med i tasken, kan bruges i nøds tilfælde hvis håret bliver ustyrligt i løbet af dagen. Fordel en lille smule i hænderne og kør dem ned over håret. Det tynger og får håret til at lægge sig. Nivea er et ok valg, men har du et fint hår skal du være lidt forsigtig. Fedtet hår er ikke så smukt😉