Vi har alle brug for et godt råd indimellem  – også indenfor hår!

På siden her vil jeg prøve at dele lidt ideer og noget inspiration med jer, så I får endnu mere lyst til at bruge jeres hår.

Det kan være ideer til nemme opsætninger i selv kan klare.  lidt nyheder indenfor produkter man ikke kan leve uden, eller alm råd og vejledning omkring hårets pleje eller lign.

Jeg vil prøve at tage nogen problem stillinger op og give mit råd. Så hvis du ligger inde med et spørgsmål omkring dit hår, så skriv til mig. Det kan jo være, at der sidder andre derude og tænker eller undre sig over det samme som dig. Så vil jeg tage det op på bloggen og vejlede så godt jeg kan.

Jeg håber på, at med lidt tips og tricks i ny og næ vil jeres hårdag gå som en LEI (G).

Glæder mig så meget til at inspirere jer!

Kh Nanna